3FM-Serious-Request-Krav-Maga-2014

3FM Serious Request – Fight Like A Girl

Dit jaar vecht Serious Request tegen seksueel geweld tegen vrouwen en meisjes; “Hands Off Our Girls”. Doe mee op woensdagavond 17 december 2014 van 20:15-21:30 uur en maak kennis met Krav Maga en vecht tegen vrouwenleed over de hele wereld. Door heel Nederland organiseert IKMF speciaal voor Serious Request seminars Krav Maga voor vrouwen. Krav Maga is een zelfverdedigings methode die vrouwen in staat stelt voor zichzelf op te komen en zichzelf te kunnen verdedigen tegen een fysiek sterkere belager. Eenvoudig en effectief.

In plaats van een betaling voor de training wordt er aan de deelnemers een donatie gevraagd voor dit doel. De minimale prijs voor deelname is €10,- maar natuurlijk mag je ook meer doneren. Alle betalingen lopen direct via Serious Request. Contant voor aanvang van het evenement is dus niet mogelijk. Je bewijs van doneren, deze krijg je per email verstuurd, is je toegang tot dit evenement. De volledige opbrengst wordt aan Serious Request 2014 Haarlem gedoneerd.

Doe mee, maak kennis met Krav Maga en leer hoe je jezelf kunt verdedigen en vecht tegen vrouwenleed over de hele wereld!

Doneren ga naar: 3FM Serious Request – Fight Like A Girl

Mail de desbetreffende sportschool dat je komt en neem de print van de bewuste mail mee!

Wanneer: woensdag 17 december 2014
Waar: Ezingerweg 57, 7943 AZ Meppel
Tijden: 20:15-21:30 uur.
Kosten: Minimaal €10,- doneren.

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie