nieuw trainingscentrum meppel krav maga

Nieuw trainingscentrum in Meppel

Vanaf 18 augustus 2014 gaat trainingscentrum Self Defense Academy® de activiteiten uitbreiden op de nieuwe hoofdlocatie gelegen op het onderwijspark Ezinge in Meppel. De nieuwe locatie is goed te bereiken vanaf de snelweg afrit 2 (A32) of openbaar vervoer (direct nabij NS Station). Het trainingscentrum met een oppervlakte van ruim 100m2 wordt dé locatie voor Krav Maga, zelfverdediging, vechtsport en ondersteuning op het gebied van voedingssupplementen in Meppel, Emmen en omgeving.

Krav Maga
Self Defense Academy® is sinds 2008 het erkende Krav Maga trainingscentrum in Nederland en is gecertificeerd en aangesloten bij de International Krav Maga Federation (IKMF) in Israël. Het verdedigingssysteem is geschikt voor jongeren van 12 t/m 16 jaar, volwassenen 17+, (persoons-) beveiliging en toegepast door (specialistische) eenheden binnen politie en defensie.

  • Kwalitatief hoog opgeleide instructeur(s).
  • Training op verantwoorde wijze, professioneel en met passie voor Krav Maga!
  • Optimale niveau van Krav Maga training door een gestructureerde aanpak.
  • Sport en beweeg in een veilige omgeving, met goed verzorgde materialen.
  • Persoonlijke begeleiding naar een fitter, zekerder en veiliger levensstijl.

Iedereen vanaf 12 jaar en ouder kan dagelijks leren hoe zichzelf en anderen te verdedigen, een betere conditie te krijgen en natuurlijk: fit blijven. De doelgroep waar Self Defense Academy® zich verder op richt en mee samenwerkt zijn bedrijven, onderwijsinstellingen, gemeenten, hulp- en veiligheidsdiensten en (semi-) overheidsinstanties.

Het hebben van een (vecht)sportachtergrond is niet nodig en na enkele lessen gaat je conditie zich verbeteren. Daarnaast gaat coördinatie en het uithoudingsvermogen merkbaar toenemen. Door Krav Maga te trainen gaat je denkwijze, omgevingsbewustzijn en kijk op (persoonlijke) veiligheid en die van derden definitief veranderen.

Meer informatie
Eenvoudig de website op jouw mobiel, tablet of desktop bekijken. Naast de responsive website is ook de Krav Magazijn store online, handig sportkleding, materialen en voedingssupplementen bestellen. Direct betalen kan via iDeal of bankoverschrijving. Alle voedingssupplementen zijn getest en dopingvrije Topsport producten.

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie